avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lucrare hidroizolatie necorespunzatoare!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lucrare hidroizolatie necorespunzatoare!

Asociatia Blocului din Strada Moldovita nr 9 , sector 4 , a incheiat cu firma S.C.IZOTRANS S.R.L contractul 81 / iulie 2008 si a platit suma de 19.000 Roni pentru executarea lucrarilor de acoperire a blocului cu tabla .
Firma nu a executat la timp lucrarea si am fost nevoiti sa ne adresam Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor OJPC Ilfov ,cu nr 7297/05.11.2008 si am primit raspuns adresa nr 7568/13.11.2008 prin care ni se comunica ca s-a luat legatura cu domnul Coman Ion de la Izotrans care a fost sanctionat si si-a luat angajamentul ca in termen de 15 zile va finaliza lucrarile stipulate in contract.
Lucrarea a fost partial terminata, tabla a fost pusa , dar imbinarile ei sunt de prosta calitate, faltuirea fiinnd incorect facuta si nici azi nu s-a facut procesul verbal de primire al lucrarii.
Apa patrunde in peretii blocului pana la etajul 2 , la scara 1 instalatia electrica la etajul 4 este distrusa si locatarii nu au lumina .
Suntem in pragul iernii si de aceea suntem disperati , va rugam sa ne sfatuiti ce trebuie facut pentru ca firma sa fie obligata sa execute lucrarile care mai sunt necesare pentru ca apa sa nu mai patrunda in apartamente.
Va multumim ! Presedinte Bloc 1
Strada Moldovita Sector 4
Bucuresti
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:04, 15 Decembrie 2008
Observ ca un prim pas ati facut la APC si s-a rezolvat partial problema dvs. Cred ca ar trebui insistat la APC, dar eu va sfatuiesc sa va uitati in Contract, la termeni, obligatiile firmei, clauze contractuale. Sigur, in primul rand incetati orice plata si daca nu-si termina treaba si nu va intelegeti pe cale amiabila, trebuie sa-i actionati in justitie. Insa, este clar ca daca firma nu-si termina treaba, nici chiar un proces pe rol nu va protejeaza de infiltratii, motiv in plus sa cereti daune materiale serioase in asa fel incat firma sa nu mai faca asa ceva si altor potentiali clienti. Sincer va compatimesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica exterior THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua vreau sa stiu de ce am nevoie de autorizatie pt a mi izola exterior o garsoniera care este situata pe colt si de ce nu mi se da autorizatie ... (vezi toată discuția)
Presedintele de scara nu permite accesul pe terasa blocului ContSters241638 ContSters241638 Am un prieten care doreste sa termo-izoleze exteriorul aparartamentului insa presedintele blocului nu ii permite accesul pe terasa blocului pentru a ancora ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie terasa sorin888 sorin888 Buna ziua, Locuiesc la parter, blocul avand inca 4 etaje. Deasupra parterului, din constructie, a fost facuta o terasa din beton. Pe la imbinarea dintre ... (vezi toată discuția)