avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Somatie de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Somatie de plata

Buna ziua! Vreau sa introduc o somatie de plata pt suma de 9.000 lei si nu stiu cum se calculeaza sau este o taxa fixa pt fiecare (care este taxa de timbru si timbru judiciar).Daca imi puteti oferi mai multe informatii.Multumesc!

Cel mai recent răspuns: exuser , utilizator 10:11, 3 Septembrie 2012
Pentru somatie de plata taxa de timbru este 39 lei cu timbru de 0,3 lei.
Imi puteti spune si sursa?Va multumesc mult
Art.3 lit.o indice 1 din Legea 146/1997 republicata a taxelor de timbru
Lit. o^1) a art. 3 a fost abrogata de pct. 4 al art. 28 din LEGEA nr. 76 din 24 mai 2012 publicata in MONITORUL OFICIAL nr. 365 din 30 mai 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru pentru somatia de plata gigelas gigelas Care este taxa judiciara de timbru,pentru somatia de plata,in prezent ? Legea ce o prevede,in prezent ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Taxa judiciara pt somatie de plata hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog mult sa-mi spuneti cat e taxa judiciara pt o somatie de plata, suma care urmeaza recuperata este de 8739,69 lei. Am vazut mai multe ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Am inteles ca incepand cu 01.02.2013 se abroga Ordonata nr. 5/2011 privind Somatia de plata. In cazul in care am un client, persoana juridica, ... (vezi toată discuția)