avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Proces verbal nesemnat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Proces verbal nesemnat

Buna ziua , sunt elev , in Constanta , si astazi am fost prin in autobuz fara bilet/abonament ratc.Si la fata locului am fost obligat de catre 2 femei-controlor sa le ofer datele .Eu le-am dat datele neavand la mine buletin sau orice alt document.
La cap de linie nu le-am oferit nicio alta data personala , dar ele mi-au verificat cu ajutorul jandarmilor datele , si din mi-au facut proces verbal .Eu insa nu l-am semnat.Itrebarea mea este , daca nu am semnat acel proces mai are valoare ? Ar trebui sa imi fac griji ca va veni prin posta ?
Tin sa specific ca acele "doamne" erau niste tate , si m-au controlat in ghiozdan , mi-au luat un abonament de microbuz si alte mitocanii.

Alte discuții în legătură

Amenda regia autonoma de transport constanta ratc edigtaa edigtaa Buna ziua! Este vorba despre o amenda de la Regia Autonoma de Transport Constanta, transportul public. Astazi am fost intrebat de un controlor daca am bilet ... (vezi toată discuția)
Amenda stb fara proces verbal Simona Capraru Simona Capraru Azi la ora 18:55 m-am urcat in autobuzul 300, pana la locatia unde voiam sa ajung sunt mai multe linii de autobu pe care le pot lua din aceeasi statie. Pana am ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala Buna ziua, Vreau sa stiu si eu ce pot face in urmatorul caz pe care il prezint: Am urcat in autobuz fara bilet, am fost prinsa de controlori eu trebuia sa ... (vezi toată discuția)