avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum de acces

Salut, am nevoie de ajutor, stau in casa la curte si intrarea esti posibila doar prin drumul de acces, am o problema , nu am cum intra cu masina din motivul ca vecinul are gard acolo, exista vrio lege sa oblige vecinul sa sparga gardul?
Latimea drumului este de 3.5 m dar se ingusteaza la intrare.
Ce as putea face im aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Isashka , utilizator 19:25, 17 Mai 2012
Încercaţi la primărie, la urbanism, să vedeţi dacă găsiţi o schiţă a drumului de acces şi dacă această schiţă nu a fost respectată vorbţi cu proprietarul care a ocupat parte din drumul de acces.
am schita al drumului de acces, gardul vecinului incalca drumul, de vorbit am incercat dar nam ajuns la nimic, omul e incapatinat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute parțial blocat de mașini Cleverkid Cleverkid Salut. Am o situație în care drumul de servitute este parțial blocat de mașinile vecinului. Este vorba despre un duplex. Eu stau in partea din ... (vezi toată discuția)
Drum acces casa construita in 1962-cu act vanzare cumparare an 2004 mychelo67 mychelo67 ce latime trebuie sa aiba drumul de acces?acesta are pe o parte 3 stalpi de beton retele electice.;iar pe partea cealalta terenul a doi vecinii cu care am ... (vezi toată discuția)
Drept de trecere Constantin george Constantin george Intre mine si vecin este un drum acces tarla 10 m latime (conform schita primerie in care sunt trecuti vecinii terenului cumparat de parinti prin anii 1985), ... (vezi toată discuția)