avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cheltuieli deductibile

Titular PFA merge in Germania pentru prospectare piata timp de 6 zile. Pleaca cu o cunostinta cu autoturismul acesteia, doarme fara documente de cazare si se intoarce cu autocarul unei firme de transport international. Vizeaza ordinul de deplasare la firma la care a mers. Ce cheltuieli poate deduce? Poate deduce diurna, cazare fara documente? Care ar fi cuantumul acestora?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cu stima,
Paulica

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli deplasare pfa lianar lianar Buna ziua, Sunt PFA-cod CAEN 7490 si prin natura activitatii efectuez destul de multe deplasari in tara (cca.10 zile pe luna) Va rog sa-mi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)
Diurna neplatita hyde hyde Am lucrat la o firma aproape 14 luni si in timpul asta am facut 5 drumuri in asia si o deplasare de 1 saptamana in germania. In asia am mers cu administratorul ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de prospectare a pietei nico08 nico08 Avem o firma care vrea sa inceapa sa efectueze livrari de haine in Spania. In acest sens a fost desemnata o persoana care sa faca o prospectare a pietei din ... (vezi toată discuția)