avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna neplatita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna neplatita

Am lucrat la o firma aproape 14 luni si in timpul asta am facut 5 drumuri in asia si o deplasare de 1 saptamana in germania. In asia am mers cu administratorul firmei, cheltuielile fiind suportate de firma (cazare, masa, transport). Nu mi s-a platit nicio diurna pentru zilele in care am fost plecat. Pot dovedi ca am fost acolo cu biletele de avion pentru asia iar pentru germania cu facturile si extrasul de cont (mi s-au virat bani pentru motorina, cazare, masa pe contul personal urmand sa prezint facturile si bonurile la intoarcere) plus ordinul de deplasare cu ceva stampile din germania. In germania am fost cu 2 colege care au primit diurna.
Cum pot sa recuperez de la firma diurna neplatita?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
hyde, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 12:33, 25 Martie 2011
www.avocatnet.ro/content/for...

Din ce scrieti rezulta ca nu a trebuit sa cheltuiti nimic din banii personali pentru cazare, masa si transport in niciuna din delegatiile in care ati fost, chiar ati primit un avans de deplasare cand ati fost in Germania care a acoperit in totalitate cheltuielile de acolo. De ce credeti ca ele au luat diurna, adica bani in plus fata de dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna + cazare strainatate nicoletapasca10 nicoletapasca10 BUNA ZIUA Am si eu o speta, pe care nu mai stiu cum sa o rezolv, , e legat de o deplasare in strainatate si anume administratorul unei firma , care este ... (vezi toată discuția)
Deplasare externa ContSters68776 ContSters68776 buna! Va deranjez si eu cu o intrebare :( ....in cazul in care administratorul face o deplasare externa, insa nu pune la dispozitia contabilului decat un ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea angajatorului de a plati diurna ordogszabi ordogszabi Buna ziua, Firma la care lucrez are a politica diferita la acordarea diurnei catre angajati pentru deplasarile in strainatate. Mentionez ca este vorba de o ... (vezi toată discuția)