avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Burse elevi invatamant preuniversitar
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Burse elevi invatamant preuniversitar

Buna dimineata!
Stie cineva daca Ordinul MECTS nr. 5576/2011 referitor la aprobarea Criteriilor generale de acordare a burselor elevilor din invatamantul preuniversitar de stat a fost modificat de curand?
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 09:34, 18 Mai 2012
Da a fost modificat de Ordinul 3470/7.03.2012 "pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 5.576/2011 privind aprobarea Criteriilor generale de acordare a burselor elevilor din învăţământul preuniversitar de stat",
publicat in M.Of.172/16.03.2012

[ link extern ]
Multumesc mult pentru raspuns, nu stiam unde sa caut.
In martie conducerea liceului a trimis prin e-mail tuturor elevilor formularul de cerere de bursa, dar nu a explicat faptul ca s-a modificat Ordinul 5576 si ca media de bursa a coborat la 8.50 (fusese 9.80). Cei care stiau ceva despre modificare au depus cerere si au primit ieri banii.
Va doresc o zi buna si multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa elev negru daniel negru daniel buna seara am si eu o intrebare la dumneavoastra am un baiat care a luat locul 2 la faza zonala a olimpiadei natinala de pian aici vine nelamurirea, se ... (vezi toată discuția)
Burse elev clasa a 3 a maxie7778 maxie7778 Un elev de clasa a 3 a care are rezultate bune la scoala ( calificative) si FB la purtare si care face si sport de performanta,obtinand Locul I intr-un ... (vezi toată discuția)
Burse elevi, legislatie Florentina Mihaela Florentina Mihaela Cum gasesc in arhiva avocatnet.ro Ordinul Ministerului Invatamantului din noiembrie 2011 referitor la acordarea burselor in invatamantul preuniversitar? Nu ... (vezi toată discuția)