avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită COSTURI EVACUARE SILITÃ
Discuție deschisă în Executare silită

COSTURI EVACUARE SILITÃ

Aş dori să ştiu cît mă costă - ESTIMATIV - o evacuare silită , prin EXECUTOR JUDECÃTORESC , cu respectarea procedurilor şi a termenelor prevăzute de lege : legalizarea şi investirea unei hot.jud. de evacuare ? Mulţumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 16:23, 18 Mai 2012
buna ziua
pentru o reala estimare adresati-va unui executor judecatoresc ,onorariile sunt in lista lor
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare decizie de tribunal ContSters147428 ContSters147428 Tatal meu a fost in proces cu surorile sale (2 la numar) pentru anularea titlului de proprietate. Tribunalul a anulat titlul eronat si a condamnat surorile la ... (vezi toată discuția)
Procedura de investire cu formula executorie a unui contract de imprumut autentificat la notar ioana_comsa213 ioana_comsa213 Buna seara, Va rog, spuneti-mi cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unui contract de imprumut. Ce costuri sunt pentru ducerea la ... (vezi toată discuția)
Am adjudecat la licitație un imobil executat silit, locuit de rude ale fostului proprietar. cum pot intra în posesie dacă ei nu vor să-l elibereze? lala21 lala21 Bună ziua,am cumpărat un apartament la licitație, am toate actele, dar cine locuiește acolo nu vrea sa părăsească apartamentul(nu sunt foștii ... (vezi toată discuția)