avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot vinde produse cosmetice in salon de infrumusetare?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot vinde produse cosmetice in salon de infrumusetare?

Buna ziua,
Daca am deschis un salon de infrumusetare (coafura-frizerie-manichiura-pedichiura), pot sa am un stand micut cu produse la vanzare, de exemplu de la [editat], firma la care sunt inscris ca si reprezentant?
Poate sa ma ia cineva la intrebari in caz de vreun control de la garda sau ceva de genul ?
Multumesc!

[editat - este interzisa postarea denumirilor de marci de produse in forum. Va multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: samyku , utilizator 22:21, 29 Mai 2012
Atata vreme cat aveti in actul constitutiv si codul CAEN specific comercializarii acestor tip de produse, este ok.
+ binenteles acte de provenienta marfurilor ,casa de marcat , registre pentru gestiune separata ... etc ...
Pe langa codurile CAEN pt salon, trebuie sa am pe autorizatie la punctul de lucru un alt cod caen care sa-mi permita vanzarea acestor produse.

Codul caen 4775 ar fi bun ?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru salon de infrumusetare! adela05 adela05 Ce cod caen imi trebuie pentru desfasurarea activitatilor dintr-un salon de infrumusetare (frizerie, coafura, manechiura, pedichiura, cosmetica)? Dar pentru ... (vezi toată discuția)