avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Camere de inchiriat in scop turistic situate in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Camere de inchiriat in scop turistic situate in locuinta proprietate personala

Prin OUG 125/2011 s-a introdus posibilitatea inchirierii de camere in scop turistic, situate in imobile proprietate personala.
MDRT a emis si OMFP 28/2012 pentru stabilirea criteriilor pentru aplicarea normei de venit.
Pana aici totul pare sa fie clar.
DAR: in mod evident, turistul/clientul poate solicita chitanta si factura pt. serviciile de cazare si mie mi se pare sa primeasca o dovada a platii chiar daca nu solicita acest lucru. Nemaivorbind de cei care ar dori sa li se deconteze aceste cheltuieli, lor le trebuie oligatoriu factura...
Cum se emit oare acestea - chitante si facturi - odata ce NU am cod fiscal, etc...
Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2012
lugano, utilizator

Alte discuții în legătură

Dovada platii ContSters44758 ContSters44758 Prin ordonanta de urgenta 125/2011, cu 01.01.2012 s-a introdus in codul fiscal notiunea de inchiriere de camere in scop turistic. Astfel, persoanele fizice pot ... (vezi toată discuția)
Am solicitat la anaf informatii in lgatura cu inchirierea. CapyBara CapyBara Am solicitat la ANAF informatii in lgatura cu inchirierea in scop turistic a unui apartament cu o camera pentru care regimul fiscal este cel de impunere pe ... (vezi toată discuția)
Oug 125 din 2011 ContSters44758 ContSters44758 Prin ordonanta din titlu, cu 01.01.2012 s-a introdus in codul fiscal notiunea de inchiriere de camere in scop turistic. Astfel, persoanele fizice pot inchiria ... (vezi toată discuția)