avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna masina,nu-mi pot repara masina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna masina,nu-mi pot repara masina

Va salut! M-a lovit un destept in trafic ,l-am reclamat la accidente usoare in termenul prevazut de lege (24 ore),apoi am fost cu propietarul masinii care m-a lovit,soferul fiind altul(un drogat),la el acasa si am constatat ca nu mai sta acolo ca provine dintr-o familie destramata,ca e un om al strazii intr-un cuvant.Proprietarul vroia sa-l angajeze ca sofer si noroc ca ii luase o copie CI in urma cu cateva zile dinaintea accidentului.Politia mi-a spus ca mai am 5% sanse sa-l gaseasca pentru ca e foarte greu etc.,dar nu mi pot repara masina pe RCA proprietarului pana nu vine si acest sofer sa declare ca m-a lovit.Eu ce pot face in situatia asta?Sa astept 3-4-5-10 luni pana Politia il gaseste pe asta?Altfel nu am cum sa-mi deschid dosar la asigurari fara procesul verbal de la Politie..
Politia nu este obligata ca intr-un anumit termen de cand am declarat sa-mi dea un raspuns?
Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2012
vioalex8, utilizator
Cel mai recent răspuns: vioalex8 , utilizator 10:09, 21 Mai 2012
Puteti apela la Fondul de asigurare a victimelor strazii.
Acestia intervin numai daca persoana care m-a lovit nu avea asigurare rca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca ue smeagull smeagull Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: masina unui prieten de-al meu (cu el la volan), a fost lovita de o alta masina, in ... (vezi toată discuția)
Circulatia fara rca cu masina altuia maricim maricim Buna ziua, Ma numesc Mihai Marici si as avea nevoie de un sfat de la dvs ,si in speranta ca mi-l puteti da,va multumesc anticipat! Tatal meu a fost ... (vezi toată discuția)
Masina lovita - conducator auto fara permis , masina fara rca ContSters159316 ContSters159316 buna ziua , am urmatoarea situatie : masina de firma circula regulamentar si a fost lovita in trafic de o alta masina fara RCA , conducatorul auto nu ... (vezi toată discuția)