avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Accesul in subsolul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Accesul in subsolul blocului

Poate asociatia de locatari sa conditioneze accesul in subsolul tehnic , in asa fel ca accesul oricarui locatar sa se faca doar in prezenta presedintelui de bloc sau a unei persoane desemnate de asociatie ? Despre persoane straine nici nu poate fi vorba...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:38, 20 Mai 2012
marin1ian a scris:

Un locatar si-a zidit intrarea in camerele de sub locuinta lui si le-a transformat in spatiu de locuit. Accesul in subsol i-l are prin spargerea podelei din bucataria lui. Apoi s-a intepat in tevile de incalzire din subsol si s-a legat separat cu caloriferele. Si-a facut incalzire in pardoseala.

Problema se solutioneaza fara instanta prin sesizarea ofciala a ISU,Inspectoratului de stat in constructii ,care vor aplica amenzi substantiale si vor dispune readucerea spatiului la forma anterioara interventiei neautorizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul caldura spatii comune patrichi_stefan patrichi_stefan Buna ziua. Urmeaza o adunare a locatarilor, si as vrea sa pun problema repartizarii caldurii pt spatii comune si tevile care traverseaza apartamentul. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Tevi incalzire izolate! Soldatuluniversal Soldatuluniversal Buna seara, am si eu o nelamurire si anume : am centrala de apartament iar tevile de incalzire care trec prin apartament le am izolat dupa care am facut gheu ... (vezi toată discuția)
Nu stim cum sa procedam si cui sa ne adresam - probleme reglare caldura iconita iconita Pe scara blocului exista zece propietari. 1. Unul din propietari fara acceptul locatarilor a dat la maxim caldura, a scos maneta de reglare si a blocat cu ... (vezi toată discuția)