avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Banări Ban temporar Tarzan2012
Discuție deschisă în Banări

Ban temporar Tarzan2012

Incalcare repetata a art 2.4 din Regulamentul Forumului Avocatnet.ro

2.4. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, si sa aduca un plus de valoare discutiei. Desigur ca, in mod inevitabil, raspunsurile vor contine o doza de subiectivism datorata interpretarii sau practicii proprii, insa ne-am dori sa nu sustii pozitii categorice fara sa aduci argumente in acest sens (de exemplu: „Cota de participare la profit a salariatilor este considerata venit asimilat salariului?” „Da”). De asemenea, nu este acceptabila trimiterea oamenilor catre consultanti (avocati, contabili).

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...

Alte discuții în legătură

Buna ziua liliana gheorghita liliana gheorghita Fondurile europene nerambursabile pot fi acordate pentru infiintarea unui cabinet de optica? (vezi toată discuția)
Avertisment consultant@avocat_lascoschi@yahoo.com andreigrigoriu andreigrigoriu Consultantul avocat_lascoschi@yahoo.com primeste un ultim avertisment pentru incalcarea repetata a punctului 2.4 din Regulament: 2.4. Posturile fara ... (vezi toată discuția)
Executori judecatori Mainerici  Ctin Mainerici Ctin stie cineva daca executori judecatoresti colaboreaza cu expertii contabili (vezi toată discuția)