avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executori judecatori
Discuție deschisă în Executare silită

executori judecatori

stie cineva daca executori judecatoresti colaboreaza cu expertii contabili
@Denean

:offtopic:"2.4. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, si sa aduca un plus de valoare discutiei. Desigur ca, in mod inevitabil, raspunsurile vor contine o doza de subiectivism datorata interpretarii sau practicii proprii, insa ne-am dori sa nu sustii pozitii categorice fara sa aduci argumente in acest sens (de exemplu: „Cota de participare la profit a salariatilor este considerata venit asimilat salariului?” „Da”)."

Prin urmare, rugamintea mea la dvs. este, sa respectati dispozitiile din Regulamentul de postare, anterior mentionate si sa va argumentati sustinerile, care, de altfel, se abat de la intrebarea pusa de user.

Banuiesc faptul ca stiti sanctiunile ce sunt aplicate, de regula, unor astfel de mesaje.

Multumesc frumos pentru intelegere si colaborare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ban temporar tarzan2012 Admin Admin Incalcare repetata a art 2.4 din Regulamentul Forumului Avocatnet.ro 2.4. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, si sa aduca un plus de valoare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua liliana gheorghita liliana gheorghita Fondurile europene nerambursabile pot fi acordate pentru infiintarea unui cabinet de optica? (vezi toată discuția)
Ban temporar utilizator doncean - update Alin Popescu Alin Popescu Doncean primeste ban temporar timp de 7 zile, pentru faptul ca nu intelege ca trebuie sa raspunda doar la acele subiecte la care are cunostintele necesare ... (vezi toată discuția)