avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Intezicerea achizitionarii de catre institutiile ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Intezicerea achizitionarii de catre institutiile publice a calendarelor, pixurilor, etc

Intezicerea achizitionarii de catre institutiile publice a calendarelor, pixurilor, etc


La sfarsitul lunii octombrie era anuntata cum are tam-tam aceasta intedictie.

[ link extern ]



Urma ca ministrii sa emita ordine in aceasta directie. Eu nu am gasit in niciun Monitor Oficial vrea astfel de interdictie... Cel putin pana la nr. 842... Ce va urma, nu stim.

E posibil sa-mi fi scapat, sa fie aceasta prevedere in cuprinsul vreunui act normativ cu un titlu neutru?... Pe mine ma intereseaza aplicarea acestei interdictii in primarii.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Clement Pintilie , Consilier juridic 18:12, 30 Decembrie 2008
Era doar un memorandum propus de secretarul general al Guvernului şi de şeful Cancelariei primului-ministru, prin care a dispus sistarea cheltuielilor pentru achiziţionarea de produse promoţionale personalizate de către instituţiile publice, informează luni Guvernul. Măsura se aplică ministerelor, instituţiilor publice din subordinea şi coordonarea acestora, agenţiilor, autorităţilor, regiilor autonome, societăţilor comerciale, societăţilor naţionale şi companiilor naţionale cu capital majoritar de stat care funcţionează sub autoritatea ministerelor. Secretarul general al Guvernului va comunica această măsură tuturor ministerelor, iar fiecare ministru are obligaţia să emită un ordin pentru implementarea acestei măsuri în cadrul ministerului pe care îl conduce, dar şi în cadrul agenţiilor, autorităţilor şi instituţiilor publice din subordinea societăţilor comerciale şi al societăţilor naţionale şi companiilor naţionale cu capital majoritar de stat care funcţionează sub autoritatea ministerului
Deci,nu s-a interzis expres achizitia de maruntisuri ptr biruri,NU ?
La multi ani !Monya!=D>;):P
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare autoturisme lacramioara81 lacramioara81 Buna ziua! Intrebarea mea este daca se pot achizitiona de catre institutiile publice autoturisme sau nu, avand in vedere ca prin OUG nr. 68/2012 nu se ... (vezi toată discuția)
Precizari ale m.f.p. cu privire la interpretarea art. v din oug 68/2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru evitarea unor interpretări eronate ale prevederilor art. V din [b]Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 68/2012 pentru modificarea și ... (vezi toată discuția)
Presedinte c.j. julien_slbz julien_slbz Unde isi depune declaratia de avere presedintele unui consiliu judetean si in ce baza...va multumesc (vezi toată discuția)