avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acord pt custodie totala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acord pt custodie totala

As dori sa stiu daca fostul iubit,tatal copilului este de acord sa imi dea la notar foaie cum ca este de acord ca eu sa obtin custodia totala a copilului eu as putea dupa aceea cu acea foaie sa deschid proces fara ca el sa mai fie prezent..deoarece el vine pt 3 zile in romania.sau ce trebuie sa contina acea foaie ca sa o pot folosi in instanta fara sa mai fie el prezent?????

Alte discuții în legătură

Rapire internationala JADEDART JADEDART Buna ziua! am si eu niste intrebari dar vreau sa va prezint situatia mai intai. Am avut o relatie cu un cetatean american pe periada in care eu eram in sua ... (vezi toată discuția)
Acordul tatalui pt a emigra in canada ralu_k79 ralu_k79 Buna ziua, Sunt in proces de emigare in Canada,si la ambasada imi cer acordul tatalui biologic(pe care nu il pot obtine) In urma unei relatii de concubinaj ... (vezi toată discuția)
Tatal nu recunoaste copilul geoanna geoanna Buna ziua! Am o prietena ce are o fetita se 3 ani.Fostul ei partener,tatal copilului nu vrea sa recunoasca fetita in acte.Acesta i.a oferit ajutor material ... (vezi toată discuția)