avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... program studentesc - restituire bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

program studentesc - restituire bani

Buna ziua,as dori sa stiu ce se poate face in cazul unui student,trimis de facultatea din care face parte,sa ia parte laun program in strainate,mai exact Spania,in cazul in care acesta nu a primit o copie dupa contractul semnat inainte de plecare,iar acolo conditiile nu sunt tocmai cele specificate de cei de la facultate.In momentul in care a dorit sa renunte la program si sa se intoarca acasa,i s-a comunicat ca acest lucru nu este posibil,iar in cazul in care totusi renunta trebuie sa restituie suma de 2000 euro programului(suma primita inainte de plecare fiind de 1840 euro,ea incluzand transportul si cazarea acestuia).Cum sepoateprocedain acest caz?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediere acasa.v acasa.v buna ziua am si eu o nelamurire . Lucrez la o firma si sant trimis frecvent in delegatie in strainatate pe o perioada de min. 5 zile si in functie de ... (vezi toată discuția)
Diurna Ramonacj Ramonacj cand se acorda diurna? daca o echipa de baietii pleaca luni dimineata la munca si se intorc vineri, cand trebuie sa primeasca banii pt diurna? luni dimineata ... (vezi toată discuția)
Va trebui sa platesc ??? ajax_lucian ajax_lucian Buna ziua, Am semnat un act aditional la contractul de munca in care este specificat cluaza legata de formare . Contractul din cate se observa este pe 1 an ... (vezi toată discuția)