avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general amortizare instalatie auto GPL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

amortizare instalatie auto GPL

Buna ziua!
O societate a achizitionat cu factura o instalatie de gaz GPL (pentru autoturismul din dotare folosit in regim de taxi). Cum se incadreaza aceasta achizitie? Aceasta instalatie a fost montata pe masina. Valoarea de achizitie este de 2500 lei. Este mijloc fix sau obiect de inventar? Daca este mijloc fix ce cod clasificare are?Mentionez ca masina a fost inregistrata de fosta contabila ca obiect de inventar avand o valoare de 1200 lei!!!!
Va multumesc!!

Alte discuții în legătură

Trecerea pe cheltuieli a unei instalatii gpl montata pe taxi emilia1961 emilia1961 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am un IF cu activitate taxi. Am pus (in luna Ianuarie 2011) pe masina de ... (vezi toată discuția)
Fisa mijlocului fix Alina_Ionela22 Alina_Ionela22 Sunt PFA, traducator de 1 an de zile si pe parcursul acestui an am achizitionat mai multe bunuri gen tableta, boxa portabila, etc. Tin sa mentionez ca tableta ... (vezi toată discuția)
Inregistrare computere amalianeag amalianeag Am cumparat subansamble second-hand pentru calculatoare, din care IT-ul o sa faca 2 computere. Cum sa fac, sa inregistrez piesele in ct de materiale, le scot ... (vezi toată discuția)