avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA-penalitati CAS
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA-penalitati CAS

Daca in 2007 am avut un venit de 3600 lei din comisioane pt asigurari, cat ar trebui sa platesc acum cas +majorari, penalitati?Mentinez ca in aprilie am deschis un PFA, iar cand am fost la casa de sanatate cu adeverintele de venit de pe ultimii 5ani, am aflat ca am de platit restante la cas din venituri obtinute din asigurari ca agent, lucru pe care nu l-am stiut pana acum.Suma cea mai mare de plata este pe 2007.Ar fi mai bine sa astept sa se incheie anul, ca sa se subcrie aceasta suma dupa 5 ani? Asta ar insemna sa astept sa inchei contractul de sanatate abia dupa 1 ian. 2013. Este mai bine asa sau risc mai mult? Mai risc si prin faptul ca de la 1 iulie aceste contracte sunt preluate de ANAF si intru automat in baza de date a celor de la ANAF? Cum este mai bine sa procedez?Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa-penalitati contributia la sanatate cristimdeea cristimdeea Daca in 2007 am avut un venit de 3600 lei din comisioane pt asigurari, cat ar trebui sa platesc acum cas +majorari, penalitati?Mentinez ca in aprilie am ... (vezi toată discuția)
Pfa-penalitati csa cristimdeea cristimdeea Daca in 2007 am avut un venit de 3600 lei din comisioane pt asigurari, cat ar trebui sa platesc acum cas +majorari, penalitati?Mentinez ca in aprilie am ... (vezi toată discuția)
Contributie la sanatate+ majorari cristimdeea cristimdeea Daca in 2007 am avut un venit de 3600 lei din comisioane si nu am stiut ca trebuie sa platesc cass, cat ar trebui sa platesc acum contributie la ... (vezi toată discuția)