avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contributie la sanatate+ majorari
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contributie la sanatate+ majorari

Daca in 2007 am avut un venit de 3600 lei din comisioane si nu am stiut ca trebuie sa platesc cass, cat ar trebui sa platesc acum contributie la sanatate+majorari si penalitati?As dori sa stiu asta inainte de a-mi cacula cei de la cass.Va multumesc!

Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 13:38, 27 Mai 2012
Pentru calcularea dobanzilor si penalitatilor datorate utilizati urmatorul program:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia la casa de asigurari de sanatate ana_lov3s_u ana_lov3s_u Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum e cu contributia la casa de asigurari de sanatate. Luna trecuta am incheiat contract cu casa de asigurari de ... (vezi toată discuția)
Pfa-penalitati contributia la sanatate cristimdeea cristimdeea Daca in 2007 am avut un venit de 3600 lei din comisioane pt asigurari, cat ar trebui sa platesc acum cas +majorari, penalitati?Mentinez ca in aprilie am ... (vezi toată discuția)
Pfa-penalitati cas cristimdeea cristimdeea Daca in 2007 am avut un venit de 3600 lei din comisioane pt asigurari, cat ar trebui sa platesc acum cas +majorari, penalitati?Mentinez ca in aprilie am ... (vezi toată discuția)