avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... INSELACIUNE NET- LICENTE DE VANZARE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

INSELACIUNE NET- LICENTE DE VANZARE

UN SALUT!!AVAND NEVOIE DE O LUCRARE LICENTA ,am intrat pe net.. gasesc 1 site.. ma pun de acord cu pers...mi/a trimis o parte de lucrare...am trimis .. total 4 sute..plata.. ok... dar treb sa continuie cu lucrarea... NU MAI RASPUNDE LA TEL.. A PRIMIT BANII SI GATA!! oricum inseala multa lume.. sigur.. cate 100euro la fiecare!!! E POSIBIL CA FACAND UN SITE PTR STUDENTI SE FURA IN MODUL ASTA? CE SOLUTII EXIXTA PTR RECLAMARE ACESTEI PERS? MULTUMESC.. AM CHITANTA CA I/AM TRIMIS BANI IN CONT LA BANCA
Asa este, ati fost inselata. Pentru o astfel de fapta puteti depune plangere penala impotriva respectivului . Insa obiectul conventiei dvs. cu faptuitorul este unul ilegal. Lucrarile de licenta se intocmesc de catre studenti, nu se cumpara.
Dvs. decideti daca depuneti plangere, aveti aceasta posibilitate, insa va trebui sa descrieti si cum si pentru ce anume ati platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzator fals de lucrari de licenta pe net nikolleta nikolleta avand chitanta .. am trimis 400 ron.. unde pot reclama pers caruia i..am trimis banii? are site cu LUCRARI LICENTA.. Siur pacaleste multi studenti ... ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? alexandu823 alexandu823 Buna ziua tuturor. Recent am dat comanda pentru o lucrare de licenta pe un site. Am discutat cu respectivul ca lucrarea sa nu fie copiata, ci sa o faca chiar ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? gerrardd gerrardd Buna seara tuturor. Am o intrebare. Anul acesta, in vara am cumparat o lucrare de licenta de pe un site din Romania. Administratorul site-ului respectiv m-a ... (vezi toată discuția)