avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriptia
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriptia

Buna ziua,
Am primit o somatie in la data de 25.04.2012, pt. plata unei sume de 300 lei, prin care sunt instiintata ca dacă, în termen de 10 zile de la primirea prezentei somații nu voi achita suma menționata, pentru care termenul legal de plată a expirat, sau nu voi face dovada stingerii acesteia, voi fi acționata în instanță în vederea recuperării sumei restante.. Mentionez, ca sotul meu a beneficiat de prestatii sociale potrivit L.448/2006, privind protecția si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările și completările ulterioare, iar la data de 25.05.2009 a decedat. Pot fi actionata in instanta la aceasta data ?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2012
anda700, utilizator

Alte discuții în legătură

Deducere personala myteo36 myteo36 Buna ziua, daca am un copil in intretinere si are pensie de urmas de 400 ron, mai pot beneficia de deducere personala? mentionez ca venitul meu brut este de ... (vezi toată discuția)
Deducere basic basic O persoana doreste deducere suplimentara pentru un copil, iar acest copil este la inchisoare, se acorda deducerea in acest caz? (vezi toată discuția)
Somatie executare silita intrebsieu intrebsieu Buna, va rog daca ma poate ajuta sa ma lamuresc cu o situatie de Executare Silita. Detin un PFA si am ramas restant cu plata la finante. Si am primit astazi ... (vezi toată discuția)