avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere personala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere personala

Buna ziua, daca am un copil in intretinere si are pensie de urmas de 400 ron, mai pot beneficia de deducere personala? mentionez ca venitul meu brut este de 1250 ron.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 3 August 2016
"La stabilirea venitului lunar, în sumă de 300 lei, al persoanei aflate în întreţinere nu se iau în calcul veniturile prevăzute la art. 62 lit. o), w), x) şi/sau pensiile de urmaş cuvenite conform legii, precum şi prestaţiile sociale acordate potrivit art. 58 din Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările şi completările ulterioare."
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala copil major ciungu ciungu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca beneficiez de deducere pentru copilul meu care are 22 ani,care nu are nici un venit si nu detine teren agricol.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit mihaela david mihaela david un copil major care primeste pensie alimentara de 500 de lei poate fi luat in intretinere de catre mama pentru deducerea la impozit? (vezi toată discuția)
Deducerea personala de baza copil cu varsta peste 18 ani cristian2005 cristian2005 Buna ziua ! Va rog, sa imi spuna cineva, daca deducerea personala de baza se poate acorda pentru un copil cu varsta peste 18 ani, care a terminat facultatea si ... (vezi toată discuția)