avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... comisii concurs si solutionare contestatii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

comisii concurs si solutionare contestatii

Scot la concurs postul vacant de secretar comuna.Potrivit art. 30(1) din HG 611/2008 comisia de concurs si comisia de soutionare contestatii se constituie din 2 membri ai primariei,2 desemnati de ANFP si 1 reprezentant al prefecturii.Concursul se organizeaza de ANFP.Am comunicat membrii in comisii din partea primariei, bibliografia,conditiile de participare.,probele de concurs. Data concursului si data pana la care se depun dosarele cine le fixeaza? Cine emite dispozitia de constituire comisii?Eu am informat ANFP de scoaterea la concurs cu 45 zile inainte dar nu am primit niciun raspuns desi au trecut 20 de zile de la instiintare. Ce mai trebuie sa fac? Am instiintat deasemeni si organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post vacant de consilier.Am comunicat agentiei data sustinerii concursului,bibliografia,conditii de participare,membri in comisie din partea primariei,probele de concurs si am solicitat desemnarea reprezentantilor ANFP. Desi mai sunt 10 zile pana la data fixata pentru concurs agentia tace.Chiar daca azi mi-ar transmite numele reprezentantului lor nu mai am la dispozitie 20 de zile pentru a emite dispozitiile. Iarasi, ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:21, 23 Mai 2012
probabil ati gresit ceva in procedura...si inteleptii aia de la ANFP n-or mai catadicsit sa raspunda la adresa. dvs trebuia sa respectati prevederile art. 21 din hg 611/2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)
Ocupare post perioada determinata functionar public georgiananegoita georgiananegoita Va rog sa ma lamuriti care este procedura ocupare post pe perioada determinata intr-o primarie.Am citit Legile si am inteles ca trebuie insttiintata ANFP,mai ... (vezi toată discuția)
Demisie secretar comuna functionarash functionarash care este procedura demisiei unui secretar de comuna, mai detaliat? (vezi toată discuția)