avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Infractiune informatica? Descarc un joc online, il pun ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Infractiune informatica? Descarc un joc online, il pun pe blog si invit utilizatorii sa joace, contra taxa.

Imi cer scuze pentru ca am mai postat intrebarea insa sunt nevoita sa revin in speranta ca de aceasta data voi primi raspuns.

Buna,
in primul rand as aprecia daca mi-ar raspunde un specialist in domeniu, chestiunea fiind una care necesita cunostinte complexe in domeniul infractiunilor informatice.

Exista un site, de jocuri on-line, de unde acestea se pot downloada gratuit.
Intrebarea este urmatoarea:
Daca copiez jocul si ulterior creez un blog, unde postez jocul, cerand celor care doresc sa-l acceseze o taxa,( gen: 1$ pt inscriere), care sunt consecintele juridice ale faptei mele?
Va multumesc anticipat pt raspuns (sper unul dat de cineva cu cunostiinte solide, fiind o problema serioasa) !

Cel mai recent răspuns: ContSters56297 , utilizator 03:50, 16 Iunie 2012
Proaste. În primul rând cã aţi downloadat jocul gratuit, când in mod normal puteaţi sã îl cumpãraţi de pe reţea, dupã care sã creaţi un blog, şi sã începeţi „sã faceţi” bani.
Chestia cu „rãspunsul dat de cineva cu cunoştinţe solide şi complexe în domeniul infracţiunilor informatice” şi precizarea „fiind o problemã serioasã”, nu-şi are locul.
Dacã ajungeţi în instanţã, adversarul va avea angajat un avocat, iar instanţa se va documenta in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea copyrightului danutza40 danutza40 Buna ziua,va solicit din nou ajutorul in legatura cu patania unei amice!Zilele trecute s-a pomenit la usa apartamentului cu un domn si o doamna, inspectori, ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa stie un avocat it? Admin Admin Care credeti ca sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stie un avocat care face consultanta pentru firmele din industria IT? A. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)