avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... solicit lamuriri petrnu inmatriculare auto adus din ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

solicit lamuriri petrnu inmatriculare auto adus din Germania

am achizitionat un autoturism in luna mai 2012 de la o persoana din Medias, adus persoanal de acesta din Germania. omul mi-a dat actele toate din germania si certificatul lui fiscal de la primaria Medias, ca nu are datorii pentru aceasta masina>> cu toate datele ei (serie etc>> pe fiscal). eu akm m-am dus la primaria de domiciliu-Pitesti sa o iau in evidenta. nu aveam facuta carte de Romania pt ca circul cu numere rosii. dar doamnele de acolo nu mi-au primit actele pentru ca, domne, nu are cartea facuta pt Romania si nu pot lua masina in evidenta, mai ales ca respectivul nu mi-a dat si fisele de luare si scoatere din evidenta de la primaria Medias. le-am explicat ca primaria Medias mi-a dat certificat fiscal pt acel autovehicul, dar nu m-am inteles cu ele deloc... intrebarea mea e urmatoarea....: unde nu se aplica legea corect? la Pitesti, sau la Medias. de ce vanzatorul meu a scos fiscal de la primaria lui fara carte de identitate pe Romania a masinii, DOAR IN BAZA ACTELOR DE GERMANIA, iar de aici nu pot scoate si eu la fel fiscal pentru a lua alte numere rosii??? legea nu e aplicabila in mod egal si identic...la nivel tara?????? nu mai inteleg nimic. va rog un raspuns si o baza legala sa o pot citi si eu.....nu imi ofera nimeni asemenea informatii. am fost si la politie azi si mi-au spus ca pentru alte numere rosii nu am nevoie de cartea de Romania, doar de fiscal de la primarie ca am luat-o in evidenta......cum sa fac?????? #-o#-o#-o multumesc
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
SHAMMY, utilizator

Alte discuții în legătură

o mare problema in legatura cu o masina cumparata marvailav marvailav Buna ziua,am s eu o mare problema in legatura cu o masina cumparata de ceva timp,pe care nu pot sa o inmatriculez.Situatia sta in felul urmator:aceasta masina ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Tomix Tomix Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la inmatricularea unui autovehicul inmatriculat in Romania. Am achizitionat un autovehicul inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea auto ContSters183059 ContSters183059 am cumparat o masina cu nr de germania acum 3 luni din tm si la politie mi sa spus ca nu imi trebuie certificatul fiscal de la vanzator pt ca nu a scos nr ... (vezi toată discuția)