avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fondul Mihail Kogalniceanu
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fondul Mihail Kogalniceanu

am un magazin mixt in mediul rural si doresc sa il dezvolt, mai precis am nevoie de un spatiu modern, cum ma pot ajuta pe mine aceste fonduri si daca le pot accesa.
Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 23:23, 21 Iunie 2012
imi pare rau, vedeti cazul ungariei, sau al poloniei in materie de finantare/dezvoltare/sprijinire de catre stat a intreprinzatorilor. (articole similare cu art. 47 din constitutia romaniei exista peste tot in europa)

in romania, insa, e numai propaganda.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buget suplimentat pentru trei programe implementate de aippimm! Daniela Bolog Daniela Bolog Comunicat de Presă 17.09.2012 Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii vine în sprijinul ... (vezi toată discuția)
Anunt important - incepand cu data de 20.06.2012,ora 10.00 incepe inscrierea pentru programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata Daniela Bolog Daniela Bolog Prin Decizia Presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii nr. 147/04.05.2012, publicata in ... (vezi toată discuția)
Noutate! anunt programe 2013 Daniela Bolog Daniela Bolog Pentru anul 2013 sunt propuse a fi bugetate urmatoarele programe nationale: Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a ... (vezi toată discuția)