avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire impozite si taxe
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire impozite si taxe

Daca bunica mea este sotie de veteran de razboi beneficiaza de scutire de la plata impozitelor si taxelor locale.Am mers la primarie cu cuponul de pensie pe care este specificat ca este urmasa veteran de razboi si de acolo imi cer neaparat legitimatia de vaduva de veteran de razboi, pe care bunica nu o are. Este corect? In care act normativ se precizeaza ca pt. a beneficia de scutire trebuie sa prezinte legitimatia?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:08, 25 Mai 2012
In speta mentionata de dvs ,pretentia reprezentantilor primariei este intemeiata
Dovada ca bunica dvs este sotie de veteran de razboi ,poate fi probata numai cu documentul emis de catre filiala locala a asociatiei nationale a veteranilor de razboi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Pensie, ajutor de deces katy-elena katy-elena Batrana decedata, a beneficiat de ajutor de veteran de razboi si detinut politic se primeste vreun ajutor din partea Oficiului de pensii sau a altui for? (vezi toată discuția)
Scutire impozite locale - persoane cu handicap gutica gutica mama este cu certificat de handicap grav , tata traieste. cum poate beneficia de scutire de impozite si taxe ? multumesc (vezi toată discuția)