avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CAS PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CAS PFA

Buna ziua,

Sunt pfa din 2009, am incheiat cu casa de pensii cta in 2009 un ctr de asigurat prin care platesc lunar 232 ron ( 31,3% la venit minim), in 2010 cand a fost nebunia cu pfa-uri in baza oug58/2010, am declarat venit pt iulie 2010 si am platit contrib pentru ambele ctr, pentru aug si 10 zile din sept 2010, casa de pensii cta nu a mai primit declaratii cu venit realiz pe motiv ca nu mai este cazul, acum in 2012 am primit o notificare prin care sunt anuntat ca am de plata contrib la venit realizat in aug si 10 zile din sept 2010 plus dobanzi si penalitati, va rog sa-mi spuneti daca este legal ce fac ei in conditiile in care mai era un ctr de plata incheiat anterior care nu a fost anulat. va multumesc.

Alte discuții în legătură

Obligatii si efecte oug58/2010- pensii (executare silita anaf 2013)-urgent! MariusDr2015 MariusDr2015 Buna ziua, pentru cei care cunoasteti subiectul, poate ma putei ajuta cu niste nelamuriri. Mai jos un rezumat cu datele problemei: - aug 2009-aug 2010 am fost ... (vezi toată discuția)
Contract asigurari sociale pentru pfa AndaNec AndaNec Buna ziua, Sunt o PFA infiintata in anul 2007, impozitata in sistem real. Doresc sa inchei contract individual de asigurari sociale la stat (contributie ... (vezi toată discuția)
Sume restante cas og58/2010 georgetasarbu georgetasarbu Am primit azi 27aug2014 un plic privind plati accesori de la anaf. Ce este de fapt- cand a fost nebunia cu og58 am vrut sa fiu cinstita si am declarat dar ... (vezi toată discuția)