Buna ziua!
Sunt administrator cu atestat la o asociatie de proprietari si angajat cu carte de munca, caci asa a vrut presedintele de pe vremea cand am preluat eu actele de la fostul administrator. S-a facut o AG in care s-a stabilit un alt presedinte (deoarece acel presedinte a renuntat si nu a mai vrut sa aiba de a face cu nimeni) si un cenzor. Este vorba despre o curte cu mai multe locuinte. Acum , dupa 4 luni, acel fost presedinte s-a gandit ca nu are de gand sa plateasca restantele pe care le are si a inceput sa umble pe la locatari sa spuna tot felul de minciuni, sa-i sfatuiasca sa nu mai plateasca cheltuielile, ajungandu-se sa ramanem intotdeauna cu 2 facturi de apa restante - aceasta fiind cea mai mare. S-a facut o AG in care "majoritatea" l-a repus in functia de presedinte, si in cea de cenzor si in comitet alti locatari, cei alesi de el , bineinteles. A venit dupa stampila, caci conform legii sta la presedinte. I-am dat-o, iar cand am mers ca sa i-o cer sa incasez cheltuieli sau macar sa-mi puna o stampila pe chitantier nu a vrut. La aceasta AG a zis ca sa-mi dau demisia, si eu am acceptat, doar daca voi strange de la restantieri suma de contributii salariale ale sociatiei pt a plati personal la finante, nu ma incerd in el, minte tot timpul. Am fost la primarie, am facut sesizari si nici un ajutor nu am primit, ci dimpotriva s-au legat de mine.
Va rog sfatuiti-ma cum sa mai procedez ca sa pot recupera banii si sa-mi dau demisia? Tinand cont de faptul ca factura de apa de luna aceasta a luat-o si a strans fara chitantier bani (dupa ureche) de la restantieri si a platit o factura restanta, el nu vrea sa-si plateasca restantele si nici sa faca somatii la locatarii restantieri.
Intr-un final a chemat si politia, spunand ca refuz sa predau actele asociatiei, politia a venit si i-a spus sa vina cu mine sa incasez cand mai trebuie pt a putea plati la finante si pt a-mi da demisia.
Nu mai stiu ce sa ma fac.
Cel mai recent răspuns:
veroniquero , utilizator
23:21, 18 Decembrie 2008