Buna ziua ,
As dorii sa stiu exact(lege, articol etc.) daca se poate care este procedura de schimbare a categoriei de folosinta a terenului agricol.
Precizez ca tata a cumparat in ianuarie 1998 (act de V-C) de la bunica-mea un teren de aproximativ 10000 mp din care in contract apare 400 mp cladiri,400 vita de vie,2700 mp teren arabil si 5700 mp livezi pomi.Faptic nu a existat niciodata 5700 mp livezi pomi ,dar cand s-a facut actul de V-C cei de la primarie s-au luat dupa registrele din '70 in care s-a facut o numaratoare prunilor de care dispunea atunci bunica pe toate terenurile nu numai pe terenul din puctul respectivsi li s-a alocat 5700 mp suprafata.cam asa a aparut incurcatura, acum cei de la primarie spun ca nu mai intra in competenta lor rezolvarea si ca trebuie facut cadastru petru ca C_V a fost facut pana in august '99 plus masuratoare topografica,din cate cred eu asta costa ff mult .
Astept sfaturi si procrduri pentru a putea rezolva aceasta situatie .
VA MULTUMESC!!!
Intabularea (cadastru) include si masuratorile topografice despre care vorbiti. Facand cadastru va actualizati rolul agricol cu situatia reala existenta acum in teren
Contract de arenda
ralf84
Buna ziua,
Am si eu o problema.. exista cumva vreun contract asemanator celui de arenda?
M-ar interesa sa inchei un contract gen arenda pentru un teren ... (vezi toată discuția)