avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce functie aleg?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce functie aleg?

buna ziua. vreau sa angajez o persoana pe postul de mecanic (utilaj) cod COR 723107. acest post a aparut o data cu Ordinul nr. 397/451/2008 al ministrului muncii. insa in programul REVISAL nu apare postul asta. ce sa fac? vreo solutie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 19 Decembrie 2008
Problema este veche... Sunati si intrebati ITM care cere depunerea/ inregistrarea online a acestui registru electronic salariati.
totusi, un raspuns daca tot e asa veche problema?
la itm nu are program cu publicul decat pana la 13:30 si de luni pana joi. seful vrea sa-l angajez cu data de maine.
Treceti pe CIM functia mecanic (utilaj) si codul COR 723107. In Revisal o sa treceti functia cea mai apropiata de ceea ce aveti dvs, iar jos la observatii veti trece iar mecanic (utilaj) cod COR 723107.
Aceasta e solutia data de cei de la ITM si de cei care gestioneaza Revisalul, dupa spusele lor pana se actualizeaza. Eu sunt in aceasta situatie de prin iulie 2008 si nu s-a mai actualizat nimic. Speranta moare ultima.
Succes! :)
multumesc mult.
:offtopic:
Pentru probleme legate de REVISAL degeaba sunati la ITM, ci mai degraba la Inspectia Muncii ca tot au dat pe el 10 miliarde de lei vechi ;) .... ei sunt cei care gestioneaza baza de date a revisal-ului si a declaratiilor privind comisionul ITM ;)

Alte discuții în legătură

Revisal !!! irina.vas irina.vas Buna seara ! Trebuie sa inregistrez un contract de munca, iar baza de date de la Revisal se afla pe pc-ul fostei contabile. Mi la trimis in format .xml, iar ... (vezi toată discuția)
Noul revisal mirio mirio Buna ziua. Imi puneti spune si mie va rog daca a aparut noua forma a REVISAL? Aveti idee cand apare si pana cand trebuie transmise in REVISAL datele noi cerute ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal dumi32 dumi32 In cazul in care toate contractele au fost transmise la ITM apoi sau pierdut datele, in urma unui virus, se poate reface Revisalul cu toti angajatii cu toate ... (vezi toată discuția)