avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXE MASINA SI INTABULARE TEREN
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXE MASINA SI INTABULARE TEREN

BUNA ZIUA!
VA ROG SA-MI SPUNETI CARE SUNT, SAU UNDE POT GASI, TOTALITATEA DREPTURILOR PERSOANELOR CU HANDICAP (GRAD II), RESPECTIV PENSIE DE BOALA. M-AR INTERESA IN SPECIAL IN SITUATIA ACHIZITIONARII UNUI TEREN SI A UNEI MASINI DIN AFARA TARII; AM INTELES CA AR FI CEVA REDUCERI DE TAXE, DAR NU STIU EXACT CE SI CUM.
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 15:29, 27 Mai 2012
Facilitatile fiscale de care beneficiaza persoanele cu handicap sunt prevazute de art 26 din L nr 448/2006 republicata
Conform legilor in vigoare pentru taxa auto a-ti putea fi scutit in totalitate daca sunteti persoana cu handicap si masina va fi adaptata gradului dvs de handicap.Deasemeni scutirea se acorda ptr un singur autoturism.Legea 9/2012
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2012
cristinaruxanda, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare si taxa auto - persoana cu handicap vitan_diana vitan_diana Sunt persoana cu handicap de vedere accentuat, nedetinatoare de permis auto. Dorim sa ne achizitionam un autoturism, autoturism ce dorim sa il inmatriculam pe ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru persoane cu handicap ContSters252286 ContSters252286 Buna as dori sa stiu daca sunt scutit de la taxa auto daca : ma incadrez in gradu de handicap ACCENTUAT ,cod boala G56 cod handicap 1 si deficienta functiolala ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pentru persoane cu handicap ContSters261618 ContSters261618 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai concret la problema mea. Doresc sa inmatriculez o masina pe numele meu, eu fiind persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)