avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii absolvite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii absolvite

Buna seara,
O cunostinta a lucrat o perioada pe studii generale; in 2009 a depus la dosarul personal la institutia unde lucreaza diploma de bacalaureat numai ca abia in 2011 a sustinut examenul pentru trecerea pe studii medii;
Ce sanse are sa poata recupera din 2009 banii pentru studiile absolvite?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 13:13, 28 Mai 2012
Nu poate beneficia retroactiv de drepturi salariale suplimentare. Initial, persoana respectiva a fost angajata pe un post corespunzator nivelului de pregatire.Ulterior, pe baza studiilor medii i s-a dat posibilitatea promovarii pe un alt post pentru care conditia de studii era de nivel mediu. Poate beneficia de alte drepturi salariale, daca intre partile contractante a intervenit un act aditional la CIM , de modificare a functiei si salariului de baza.
Poate beneficia de alte drepturi salariale numai de la data sustinerii si promovarii examenului in vederea ocuparii noului post ,respectiv 2011si nu de la data prezentarii actului de absolvire a unei forme de invatamant, respectiv 2009, daca este vorba despre o institutie publica ,prin incheierea unui act aditional la cimul initial prin care se modifica functia de incadrare si salariul.
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! dacă m-ati putea ajuta în această problemă. În ... andreeacristina22 andreeacristina22 Buna seara! Dacă m-ati putea ajuta în această problemă. În august 2017 am fost angajată pe postul de bibliotecar debutant, studii medii. Mentionez, ca ... (vezi toată discuția)
Transformare post studii superioare de scurta durata in post studii superioare in sistemul bugetar Ana-Maria2605 Ana-Maria2605 Va rog frumos sa-mi spuneti in ce conditii se poate transforma un post de conservator, studii superioare de scurta durata, in post de conservator studii ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa lorelora lorelora Buna seara. Sunt referent superior intr-o institutie publica, anul acesta am absolvit o facultate cu studii de lunga durata si am promovat examenul de ... (vezi toată discuția)