avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura electronica pentru mai multe societati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura electronica pentru mai multe societati

detin o semnatura electronica pt o firma si vreau sa depun declarati electronice si pentru o alta firma cum procedez
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 23:17, 27 Mai 2012
In cazul in care titularul certificatului nu are calitatea de reprezentant legal al contribuabilului reprezentat, trebuie depus documentul de imputernicire, autentificat de notarul public, din care rezulta dreptul titularului de certificat calificat de a semna declaratiile fiscale pentru alti contribuabili.

legal desfasurati servicii comerciale si optati pentru PFA sau SRL, la finante depuneti contractul de colaborare sau procura pentru salariat.Intre doua persoane juridice nu trebuie procura exista stampila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electonica- procura serbananca2000 serbananca2000 Sunt unic asociat intr-o firma si mi-am achizitionat un certificat calificat pe numele meu pentru a putea semna documentele in format electronic. Am facut ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica irina_iris_19 irina_iris_19 am o i.i. si trebuie sa depun 112 pana pe 25 aug.nu am semnatura electronica.contabilitatea o tin eu ca e simplu.am 3 angajati.cum sa procedez acum pentru a ... (vezi toată discuția)