avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl

am un srl a carui activitate am suspendat-o 3 ani.Care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pt a relua activitatea dupa iesirea din regim derogatoriu? se reia activitatea automat sau mai trebuie sa fac ceva cereri? Cui trebuie sa ma adresez?
cum se inchide o intreprindere individuala (I.I)?
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
mihailamarian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:20, 28 Mai 2012
ehee...de- ar fi atat de simplu...
mai multe detalii gasiti aici :
www.avocatnet.ro/content/art...
succes ;)
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
sebastian-barbulescu, utilizator
Trebuie sa aveti o hotarare AGA sau o decizie a asociatului unic pentru reinceperea actvitatii, cu care va prezentati la ORC si apoi la Administratia Financiara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare firma-rog ajutor bialuca1978 bialuca1978 am o firma cu activitatea suspendata si o cunostinta mi-a propus sa i-o cedez ce acte ar trebui sa semnez pentru a nu avea probleme pe viitor (procese ... (vezi toată discuția)
Regim derogatoriu firma viobubu viobubu 1.pot vinde autoturismul firmei aflate in regim derogatoriu? 2.pot prelungi cu inca 3 ani regimul derogatoriu la expirarea termenului initial? 3.pot inceta ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata homereg homereg la trecerea perioadei de suspendare ce este obligatoriu sa faca un SRL ?, care nu mai are activitate si nu va mai avea ?? si nici nu vrea ... (vezi toată discuția)