avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pret bomba
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pret bomba

Buna seara,

Puteti sa-mi spuneti daca acest site, intitulat "pretbomba.ro" unde se tin licitatii la preturi extrem de mici, este ceva legal?
Multumesc,:hm:
Cel mai recent răspuns: rahann83 , utilizator 17:46, 14 Decembrie 2011
Preţul mic este, în esenţă, foarte bun, dar, ca orice lucru bun, el este fie ilegal, fie imoral, fie îngraşă.

Murphologie aplicată.
Site-ul e probabil legal dar dupa ce achizitionati produsele s-ar putea sa constatati ca este ilegal.Adica sa nu le mai primiti sau alte minunatii.

avocat Claudiu Lascoschi
cred ca nu mai e site-ul , am cumparat credite de 4 euro si nu mai e sitele ...
nu e nimic ilegal. e doar o forma de publicitate.atat!
Imi cer scuze ca ma implic in subiect,nu cu intentia de a lua parte nimanui, dar si eu sunt interesat de site-ul respectiv, dar tot ce pot sa zic este ca este adevarat deoarece am participat la una din licitatiile acestui site si am primit produsul achizitionat fara sa fie nevoie sa fac si alte plati in afara de cea pentru care am licitat. Singura nelamurire care o mai am acum e cum de a disparut ?

Alte discuții în legătură

Escrocherie, facuta cu cap? darkdesign darkdesign Am dat de curand peste o serie de siteuri, care au ca momeala Licitatia online a unor produse. Sa scurtez putin din continut si sa trec la subiect. Ei spre ... (vezi toată discuția)
Licitatie executare silita maris331 maris331 Se executa silit un imobil ,la prima licitatie nu s eprezinta nimeni la a doua licitatie executorul noteaza ca daca se prezinta 2 licitatori poate scadea ... (vezi toată discuția)
Impotriva siturilor de micro licitatii. Mikulas69 Mikulas69 Buna ziua, am citit mult pe internet in legatura cu siturile de micro licitatii ca smslicitatie.ro, pretbomba.ro si altele. Nu se poate face nimic inpotriva ... (vezi toată discuția)