avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce inseamna declaratia S1003?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce inseamna declaratia S1003?

Buna seara
Va rog sa imi spuneti ce diferenta este intre declaraitiile S1003,S1002,S1005(este vorba de bilant dar vad ca sunt trei si nu stiu pe care sa o completez )este vreo diferenta inter ele?Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 20:11, 28 Mai 2012
Este codul pentru tipul de bilant: forma lunga, forma prescurtata si forma simplificata. Acest cod va fi ales automat de programul de bilant in functie de forma de bilant pe care o intocmiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant on line George Moraru George Moraru Am inteles ca se pot depune bilanturi on-line cu semnatura digitala. Dar notele si alte declaratii se depun in format zip nu mai mare de 10 MB. A aflat cineva ... (vezi toată discuția)
Bilant ong, lung sau prescurtat? doichitahorescu doichitahorescu As dori sa-mi explice cineva care sunt conditiile in care un ONG depune bilant scurt sau lung. Am un ONG pentru care tin contabilitate. Numarul de membri este ... (vezi toată discuția)
Intocmire bilant 2012 doru57 doru57 Cine intocmeste sit financiare in forma prescurtata,si cine intocmeste in forma simplificata? ... (vezi toată discuția)