avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recuperare taxa pe poluare (taxa de prima ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recuperare taxa pe poluare (taxa de prima inmatriculare)

Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns referitor la procedura ce trebuie urmata pentru recuperarea taxei de poluare (de prima inmatriculare) pentru o masina cumparata prin leasing financiar in 2007, contract care expira intr-o luna, stiut fiind faptul am platit aceasta taxa prin contract si ca pe perioada leasingului am calitatea de utilizator, iar taxa poate fi recuperata doar de proprietar. Ce demersuri trebuie facute la firma de leasing si ce documente imi trebuie in cazul meu pentru a putea recupera taxa de la finante? Cu multumiri anticipate.

Alte discuții în legătură

Recuperarea taxei de poluare (de prima inmatriculare) pentru o masina cumparata prin leasing financiar Iuliana Pirv Iuliana Pirv Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns referitor la procedura ce trebuie urmata pentru recuperarea taxei de poluare (de prima inmatriculare) pentru o masina ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare-masina leasing Iuliana Pirv Iuliana Pirv Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns referitor la procedura ce trebuie urmata pentru recuperarea taxei de poluare (de prima inmatriculare) pentru o masina ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)