avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperarea taxei de poluare (de prima inmatriculare) ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperarea taxei de poluare (de prima inmatriculare) pentru o masina cumparata prin leasing financiar

Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns referitor la procedura ce trebuie urmata pentru recuperarea taxei de poluare (de prima inmatriculare) pentru o masina cumparata prin leasing financiar in 2007, stiut fiind faptul ca am platit aceasta taxa prin contract si ca pe perioada leasingului am avut calitatea de utilizator, iar taxa poate fi recuperata doar de proprietar. Ce demersuri trebuie facute la firma de leasing si ce documente imi trebuie in cazul meu pentru a putea recupera taxa de la finante? Cu multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 00:01, 25 August 2017
Taxa o recupereaza cel pe numele caruia figureaza decizia de impunere, probabil firma de leasing, in cazul dvs. Prin urmare, daca aceasta mai exista, va adresati acesteia cu rugamintea de a depune cererea de restituire si apoi a vi se vira suma + dobanda legala. Dar eu cred ca deja au recuperat-o!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa pe poluare (taxa de prima inmatriculare) Iuliana Pirv Iuliana Pirv Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns referitor la procedura ce trebuie urmata pentru recuperarea taxei de poluare (de prima inmatriculare) pentru o masina ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare-masina leasing Iuliana Pirv Iuliana Pirv Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns referitor la procedura ce trebuie urmata pentru recuperarea taxei de poluare (de prima inmatriculare) pentru o masina ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)