avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... inscriere teren in CF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

inscriere teren in CF

Buna ziua

In anul 2003 am dobandit prin cumparare (contract autentic) o suprafata de teren inscrisa intr-un TP eliberat in cd.Legii 18/1991.
Recent am dorit inscrierea in CF a acestei parcele de teren dar s-a constatat ca tarlaua in care figureaza parcela de teren este 98 si nu 97 cum este inscris in TP.
Terenul respectiv a intrat in circuitul civil iar pe cale administrativa lucrurile nu mai pot fi indreptate.
Cel de la care am cumparat terenul (posesorul TP-ului) nu mai poate fi gasit pentru a promova actiunea judecatoreasca in numele lui.
Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac acum pentru a inscrie terenul in CF.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Problema cu titlul de proprietate... gigelas gigelas Buna seara, În cuprinsul TP s-au mentionat parcele de teren,ca fiind in extravilan,cand acestea sunt,de fapt in intravilan. Culmea e,ca si in Procesul Verbal ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI, am depus in ... (vezi toată discuția)