avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comert international
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comert international

Un srl cu sediul inRomania exporta apa plata inbuteliata in irak.Srl-ul incheie un contract cu singurul client in irak pe o perioada de 5 ani,care este un mare distribuitor de bauturi racoritoare,cu precizarea expresa a cantitatii de apa care ova livra,termenele de livrare si pretul pe unitate de produs.Conditia de livrare asumata de exportator este DDP IRAK,irakul neavand nici un fel de restrictii la importul de apa.Ce clauza ar trebui sa insereze in contract srl-ul pt situatia in care se vor institui taxe la importul de apa?multumesc

Alte discuții în legătură

Clauze in contractu international ceciliuk ceciliuk sc x cu sediul in romania ,deruleaza o afacere foarte profitabila constand in exportul de apa minerala imbuteliata in irak.SC x are ca si singur client in irak ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la acceptarea ofertei ceciliuk ceciliuk as avea si eu o intrebare in cazxul unui contract privind exportul de racoritoare pe o durata de 5 ani ce clauza ar trebui introdusa in contract pentru a se ... (vezi toată discuția)
Clauze ce pot fi inserate intrun contract international? ceciliuk ceciliuk as avea si eu o intrebare in cazxul unui contract privind exportul de racoritoare pe o durata de 5 ani ce clauzuza ar trebui introdusa in contract pentru a se ... (vezi toată discuția)