avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... renuntarea la acceptarea ofertei
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

renuntarea la acceptarea ofertei

as avea si eu o intrebare in cazxul unui contract privind exportul de racoritoare pe o durata de 5 ani ce clauza ar trebui introdusa in contract pentru a se proteja clientul in cazul introducerii unor taxe sau restrictii,partenerul este impotriva modificarii clauzelor referitoare la pretul pe unitate de produs ,cantitatile de livrat,si termenele de livrare ,dar este de acord cu alte modificari.conditia asumata de exportator este ddp bagdad
Cel mai recent răspuns: maxu08 , utilizator 20:45, 26 Mai 2010
in asemenea cazuri se introduc 2 clauze legate una de celalta - in cazul in care vinzatorul are dreptul de a modifica pretul bunurilor vindute in mod unilateral atunci cumparatorul are dreptul de a rezilia contractul unilateral, fara plata de daune interese in cazul in care noul pret nu este acceptabil ptr afacerea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze ce pot fi inserate intrun contract international? ceciliuk ceciliuk as avea si eu o intrebare in cazxul unui contract privind exportul de racoritoare pe o durata de 5 ani ce clauzuza ar trebui introdusa in contract pentru a se ... (vezi toată discuția)
Clauze in contractu international ceciliuk ceciliuk sc x cu sediul in romania ,deruleaza o afacere foarte profitabila constand in exportul de apa minerala imbuteliata in irak.SC x are ca si singur client in irak ... (vezi toată discuția)
Comert international Calinpetru Calinpetru Un srl cu sediul inRomania exporta apa plata inbuteliata in irak.Srl-ul incheie un contract cu singurul client in irak pe o perioada de 5 ani,care este un mare ... (vezi toată discuția)