avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal de la ITM prin care sunt amendat cu suma ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal de la ITM prin care sunt amendat cu suma de... 50.000 lei

Buna ziua,
doresc sa aduc la cunostinta utilizatorilor si profesionistilor din acest site urmatoarea speta;
-m-am trezit la Trezorerie cu un proces verbal de la ITM prin care sunt amendat cu suma de.....50.000 lei,(am crezut ca fac infarct).
-am intrebat ce este cu acest verbal si mi s-a inmanat pe baza unei cereri un set de inscrisuri.
-am citit aceste inscrisuri si am inteles ca sunt amendat pentru ca au fost prinse 5 persoane la o lucrare de constructii, care nu aveau contract de munca incheiat in forma scrisa si pe baza declaratiilor acelor persoane sunt amendat cu suma de 50.000 lei ron.
-mentionez ca nu stiu cine sunt acele persoane ,nu le-am vazut in viata mea,nu am pus pe nimeni la munca fara a avea contract de munca incheiat in forma scrisa , sa execute vreo activitate in cadrul firmei mele.
-in acele inscrisuri am observat si un PROCES VERBAL DE AFISARE,a unor acte printre care si procesul verbal de care fac referire.
-de mentionat ar mai fi ca asa zisul control s-ar fi facut in data de 06.04.2012 si procesul verbal a fost incheiat in data de 09.04.2012,proces verbal incheiat la sediul ITM si la rubrica MARTORI scrie,NU ESTE DE FATA NICI O PERSOANA CARE POATE AVEA CALITATEA DE MARTOR,(logic ca nu este nici o persoana de fata ,devreme ce acest proces verbal a fost incheiat la sediul ITM,scrie clar asta in procesul verbal).
VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI CUMVA DEOARECE VREAU SA FAC O PLANGERE SAU O CONTESTATIE.
NU STIU PE CE SA O INTEMEIEZ!!!
Puteti depune contestatie in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria din raza careia sa intocmit procesul verbal.Incercati sa contactati o persoana cu cunostiinte in domeniu ptr a va ajuta la formularea contestatiei.
multumesc de raspuns,pe ce credeti ca o pot intemeia,contestatia?
Buna seara .
Din ce prezentati dvs.,au fost inregistrate un sir lung de acte abuzive din partea acelor functionari, cu tendinte spre fapte penale, intrucat,asa cum prezentati situatia,faptele mentionate sunt neadevarate .
Incercati cu doua demersuri de o data .Contestatie,in civil, cu motivarea faptelor ireale petrecute si,in penal, cu plangere penala ,contra acelor functionari,pentru fals in inscrisuri, abuz in serviciu ,contra intereselor persoanelor ,conform Codului penal,plus solicitare de daune civile-morale .Dar aveti grija sa fie adevarat ce spuneti,altfel daca depuneti plangere penala, neadevarata , este tot infractiune-denunt calomnios .
Cu stima,
Marius Bote .
Controlul efectuat de ITM se poate finaliza atat prin incheierea unui proces-verbal de control, cat si a unui proces-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor... ambele procese verbale trebuie sa fie contestate , potrivit legislatiei in materie .. nu se poate contesta numai unul singur.
...pai este o alta problema .nu am procesul verbal de control,ca nu s-a facut!!!

Alte discuții în legătură

Contestatie pv ratb mihaelutza25 mihaelutza25 daca am luat amenda pe ratb insa pv nu contine orasul de domiciliu locul si data nasterii, contine nr strazii pe care locuiesc gresit, la fel si numele mamei + ... (vezi toată discuția)
Validitate proces verbal Ghita_Ion Ghita_Ion hello. m-a oprit politia azi si a vrut sa imi dea amenda ca nu aveam actele si ca nu purtam centura. I-am convins sa imi dea doar pt centura. Neavand actele ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala. ce sa spun in instanta sa scap de amenda? GimiMonk GimiMonk Ne-am intalnit mai multi in camin si am dat un \"chef\", de fapt era ziua unui coleg si ne-am adunat mai multi prieteni. Nu am distrus nimic, nu au existat ... (vezi toată discuția)