avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... imatriculare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

imatriculare masina

Buna ziua,sunt pe cale sa cumpar o masina dar nu sunt lamurit cu actele,va rog sa ma ajutati!
Masina a fost luata de la [Editat], cel care imi vinde mie masina nu este trecut in cartea masinii,este trecuta o persona din valcea(masina fiind acum in bucuresti),cel care imi vinde masina mi-a spus ca aceea persoana nu a mai putut plati ratele la masina si ia fost luata prin ordin judecatoresc de catre [Editat]. [Editat] a scos la licitatie masina si a fost cumparata de cel care imi vinde mie masina(are un contract la notar intre el si [Editat] cum ca a achizitionat masina,pe rol la fisc masina este pe numele lui,si imi poate da pe loc fiscalul dupa ce facem actul de vanzare cumparare si eu ii dau banii.El nu are fiscal de la vechiul proprietar din valcea,nici de la [Editat],doar acel act legalizat la notar cum ca el este actualul proprietar,pot aparea probleme la rar,pot imatricula masina pe numele meu?(eu o sa am urmatoarele acte:act vanzare cumparare,fiscal de la cel care imi vinde,cartea masinii,itp,contractul prin care el a luat masina de la [Editat]) va rog sa ma ajutati,eventul sa mai raspund la cateva intrebari)
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Actele de care spuneti ar trebui sa fie suficiente pentru inmatricularea masinii pe numele dumnavoastra. Puteti intra pe site-ul Prefecturii Bucuresti - Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule pentru mai multe detalii privind actele necesare.
multumesc de raspuns,alte pareri? este putin dubios vanzatorul....
La cum spuneti despre acte puteti cumpara masina
In ce sens "este putin dubios vanzatorul." ? Din ce ati spus, nu vad vreun motiv pentru care sa nu puteti inmatricula masina.
dubios este faptul ca nu este trecut pe cartea masinii,dar credeti ca daca intai ma duc cu vanzatorul si actele la politie mai exista vreun risc sa nu pot imatricula masina pe numele meu?

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism de la mostenitor vossk vossk Buna ziua, Doresc sa cumpar un autoturism de la mostenitor, peste 2 saptamani cand se va incheia dezbaterea succesiunii (vanzatorul este unicul ... (vezi toată discuția)
Cumparare / inmatriculare masina gbuta gbuta salut, vreau sa cumpar o masina adusa din Germania. Are al doilea set de numere rosii in Romania. Ma intereseaza cum se procedeaza, unde trebuie mers, ce ... (vezi toată discuția)
Inscriere masina babasu babasu am cumparat o masina de la o persoana si am toate actele de la ea dar in masina am gasit un certificat de radiere fiscala facut de proprietarul amterior catre ... (vezi toată discuția)