avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Act aditional valabil fara semnatura?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Act aditional valabil fara semnatura?

Buna, am contractat un credit ipotecar in 2008 pe 25 ani, in care eu si sotul suntem "Imprumutatul"; sotul este bugetar, prin taierile salariale, in 2010 nu ne-am permis sa platim rata lunara, prin urmare am cerut bancii o perioada de gratie de 6 luni; raspunsul bancii a fost o perioada de gratie de 12 luni, in care nu plateam comisionul de administrare, dar plateam dobanda. Astfel, s-a prelungit scadenta finala, iar creditul este pe 30 de ani. In final, se ajunge sa platim aprox. 75.000 euro, din care aproape 25.000 sunt comisioane.Intrebarea mea este: aceasta anexa din 2010 a fost semnata de reprez. bancii si de sot (la Imprumutat apar doar datele lui), este legal continutul anexei fara semnatura mea? Plus ca de vreo 2 luni banca ne zice ca trebuie sa platim 60 lei comision de administrare cont, in ciuda faptului ca platim lunar un comision de adm. credit (ultima luna a fost de 129 euro). Multumesc

Alte discuții în legătură

Comision de risc credit ipotecar banca cristian_pp cristian_pp Am un credit ipotecar la Volksbank incheiat in 2007. Cu riscul de a ma repeta am sa pun din nou problema comisionului de risc, pentru ca raspunsurile nu au ... (vezi toată discuția)
Comision reesalonare simarx simarx Buna ziua. Am un credit ipotecar la credit europe si as vrea sa stiu daca se poate renegocia in vre-un fel comisionul lunar (106 euro)pe care il platesc la un ... (vezi toată discuția)
Restituire comisioane abuzive pentru un contract ipotecar inchis Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, [b] 1. As dori sa stiu daca am dreptul sa solicit bancii, copii cu absolut toate actele(contract de credit bancar ipotecar, actele aditionale, ... (vezi toată discuția)