Buna, am contractat un credit ipotecar in 2008 pe 25 ani, in care eu si sotul suntem "Imprumutatul"; sotul este bugetar, prin taierile salariale, in 2010 nu ne-am permis sa platim rata lunara, prin urmare am cerut bancii o perioada de gratie de 6 luni; raspunsul bancii a fost o perioada de gratie de 12 luni, in care nu plateam comisionul de administrare, dar plateam dobanda. Astfel, s-a prelungit scadenta finala, iar creditul este pe 30 de ani. In final, se ajunge sa platim aprox. 75.000 euro, din care aproape 25.000 sunt comisioane.Intrebarea mea este: aceasta anexa din 2010 a fost semnata de reprez. bancii si de sot (la Imprumutat apar doar datele lui), este legal continutul anexei fara semnatura mea? Plus ca de vreo 2 luni banca ne zice ca trebuie sa platim 60 lei comision de administrare cont, in ciuda faptului ca platim lunar un comision de adm. credit (ultima luna a fost de 129 euro). Multumesc
Comision reesalonare
simarx
Buna ziua.
Am un credit ipotecar la credit europe si as vrea sa stiu daca se poate renegocia in vre-un fel comisionul lunar (106 euro)pe care il platesc la un ... (vezi toată discuția)