Buna ziua.
Am un credit ipotecar la credit...................si as vrea sa stiu daca se poate renegocia in vre-un fel comisionul lunar (106 euro)pe care il platesc la un credit de 73000 de euro. Intreb ca urmare a faptului ca acum sunt banci unde creditele similare se acorda fara acest comision de administrare.
O a doua probleme pe care o am este ca am facut o cerere de reesalonare pentru o perioada de 12 luni si desi au fost de acord cu cererea mea imi cer un comision suplimentar de 0.85% care se aplica la intreaga suma a creditului adica o suma de 16000 de euro adica aprox 100euro lunar.Mentionez ca acum sunt la zi cu ratele dar pentru ca salariul la firma unde lucrez a fost diminuat substantial as avea nevoie de o perioada de timp pentru a nu ajunge in situatia de a nu putea sa achit creditul contractat.As vrea sa stiu daca e legal acest comision pentru ca mi se pare o nebunie sa platesc 16000 euro pentru o amanare de 12 luni in care -atentie- tot trebuie platit comisionul de administrare(106 euro)
~ final discuție ~