avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision refinantare credit-legalitate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision refinantare credit-legalitate

Buna ziua.
Sunt nefericita posesoare a unui credit ipotecar in CHF. Fiind bugetara, cu probleme financiare, am solicitat ajutorul bancii in ceea ce priveste restructurarea creditului. Prima restructurare an facut-o anul trecut in 2010, pentru care mi s-a perceput un comision de 0.1% din soldul creditului. Am acceptat. Anul acesta, mai exact ieri, am fost din nou la banca pentru a cere din nou ajutorul bancii respective, pentru o noua restructurare. Am depus o cerere urmand ca zilele viitoare sa fiu sunata de reprezentantul bancii dupa ce analizeaza dosarul si cererea mea. Astazi am fost sunata, si mi s-a transmis ca voi putea face restructurarea, insa acest lucru ma va costa inca 250 Euro, iar pe o perioada de 6 luni voi plati o suma mai mica fata de suma pe care ar fi trebuit sa o platesc lunar. Acest comision va fi reesalonat pe toata perioada creditului, la fel diferenta de rata lunara. Este legal? Eu stiam ca pentru restructurare se ia un comision unic, adica, dupa parerea mea numai cel din 2010. Gresesc? Daca da, sfatuiti-ma ce sa fac. Multumesc.
comision se percepe pt fiecare reesalonare insa personal mi se pare ca suma pe care v-au spus-o este extrem de mare.
Multumesc. Din pacate mi s-a spus ca acest comision nu poate fi negociat. As putea face ceva in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc credit ipotecar banca cristian_pp cristian_pp Am un credit ipotecar la Volksbank incheiat in 2007. Cu riscul de a ma repeta am sa pun din nou problema comisionului de risc, pentru ca raspunsurile nu au ... (vezi toată discuția)
Actualizarea contractelor de credit aflate in derulare conform oug nr. 50/2010 bogdanr bogdanr Actualizarea contractelor de credit Bancpost aflate in derulare conform OUG nr. 50/2010 Iata principalele modificari care vor fi aduse contractului ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)