avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general haine second hand din belgia
Discuție deschisă în Contabilitate în general

haine second hand din belgia

Buna,am o firma neplatitoare de tva in Romania si vreau sa aduc haine second hand din belgia pentru a le vinde in Romania. Va rog sa-mi spuneti ce proceduri trebuie sa urmez atat din punct de vedere fiscal cat si contabil.

Alte discuții în legătură

Vanzare haine second hand rominaduca rominaduca Buna ziua, As dori sa cumpar de la o firma second hand Ungaria, imbracaminte, maxim 20 buc, printre care si de firma, pentru revanzare.Magazinul unde vreau sa ... (vezi toată discuția)
Import marfa din polonia (intracomunitar), cum se plateste tva sucala10 sucala10 Buna Ziua, Puteti sa-mi spuneti daca o firma din Romania platitoare de tva, importa haine din Polonia de la comercianti diferiti, cu scopul de a le vinde in ... (vezi toată discuția)
Regim special tva second-hand vuvuzela vuvuzela Cine ar trebui sa fie furnizorul de marfa second-hand din C.E. pentru ca un depozit de marfa second-hand sa se incadreze la regimul special de TVA(adica sa ... (vezi toată discuția)