avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale amenzi pt ca nu detii acord de functionare emis de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

amenzi pt ca nu detii acord de functionare emis de primarie

ce amenzi si ce masuri se pot lua daca din vina proprietarului nu ai spatiul destinat activitati comerciale, respectiv exista contract de inchiriere,certificat constatator de la orc pt punct de lucru,dar spatiul este un demisol si nu e schimbata destinatia? adica spatiu comercial

Alte discuții în legătură

Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie locuinta kokonut kokonut Buna seara! Am si eu o intrebare legata de schimbarea destinatiei locuintei. Am o locuinta la et.1, am facut toate demersurile in vederea schimbarii ... (vezi toată discuția)
regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)